Geriatriseminar Vestfold 2018

Fagseminar , 07.02.2018 , Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse

Geriatriseminaret i Vestfold er et faglig samarbeid mellom mellom aktuelle samarbeidspartnere i Vestfold.

Geriatriseminaret i Vestfold er et faglig samarbeid mellom Sykehuset i Vestfold, Høgskolen Sørøst-Norge campus Bakkenteigen, NSF faggruppe for geriatri og demens i Vestfold, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Vestfold (USHT-V), Fylkesmannen i Vestfold og Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse Se program for Geriatriseminaret i Vestfold (pdf)

Meld deg på Geriatriseminar Vestfold 2018 her

Påmeldingsfrist er 31. januar 2018.

Seminaret søkes godkjent til spesialitetene i klinisk sykepleie, ergoterapi og til klinisk fagstige for helsefagarbeidere, hjelpepleiere og omsorgsarbeidere. Andre yrkesgrupper må søke eget forbund.

Når og hvor

Dato
07.02.2018 
Klokkeslett
08:30-15:15
Sted
Høgskolen i Sørøst-Norge,
Campus Bakkenteigen
 
Arrangør
Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse
 
Innlegg fra
Geriatriseminaret i Vestfold er et faglig samarbeid mellom Sykehuset i Vestfold HF, Høgskolen Sørøst-Norge campus Bakkenteigen, NSF faggruppe for geriatri og demens i Vestfold, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Vestfold (USHT-V), Fylkesma 
Kontakt
Gratis parkering. Deltakere oppfordres til samkjøring/bruke buss
 
Mer informasjon
Slik kommer du deg til Campus Bakkenteigen  
post@aldringoghelse.no
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.