Introduksjonskurs om dynamiske kommunikasjonsbøker, PODD

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 12.11.2018-13.11.2018 , Habiliteringsseksjon

To dagers introduksjonskurs om dynamiske kommunikasjonsbøker, PODD
(Pragmatisk Organiserte Dynamiske Display).

Mandag 12. november og tirsdag 13. november 2018, kl. 09.00-15.00.

Målgruppe 

Kurset er beregnet for alle som ønsker en innføring i PODD. Kurset egner seg både som en innføring for å få mer oversikt over hvilke løsninger som finnes og for nettverket rundt brukere som har bestemt seg for hvilken PODD løsning de skal bruke.

Både foreldre/pårørende og personale fra barnehage, skole, bolig, avlastningsbolig, dagsenter/arbeidsplasser som inngår i nettverket rundt brukere som bruker/skal ta i bruk PODD er målgruppe for kurset.

Fagpersoner som jobber med flere potensielle ASK brukere som; NAV, Statped, Habiliteringstjenester, PPT, ergoterapeuter, spesialpedagoger og vernepleiere er også målgruppe for kurset.

Kursinnhold: 

Kurset gir en innføring i PODD (Pragmatisk organiserte dynamiske display). Gjelder alle typer PODD, også de som ikke er «ferdige» løsninger fra firma. Generelle prinsipper for utforming og oppbygging av PODD løsninger presenteres og ulike løsninger for direkte peking, øyepeking, kodet betjening og indirekte betjening som Partner assistert skanning (PAS) vises. Kurset fokuserer også på bruk av PODD løsningene og videoeksempler benyttes. Praktiske øvelser inngår i kurset.

Når og hvor

Dato
12.11.2018-13.11.2018 
Klokkeslett
09:00-15:00
Sted
Solvang, Tønsberg
Habiliteringssenteret, Bygg A, rom 113
 
Arrangør
Habiliteringsseksjon
 

Kursholdere

  • Ergoterapispesialist Tone Mjøen
  • Vernepleier Annikken Rød

Kursavgift

Gratis - ta med matpakke

Påmelding

Påmeldingsfrist 7.november.

Nettverket rundt barn som habiliteringstjenesten jobber med vil bli prioritert.

Gå til elektronisk påmelding


Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.