Markering av Verdensdagen for psykisk helse

Temakveld, 08.10.2019, Klinikk psykisk helse og rusbehandling

Klinikk psykisk helse og rusbehandling markerer Verdensdagen for psykisk helse 8. oktober. Psykolog Jarle Nordaas holder foredraget «Kvitt angst og tvang på fire dager?». Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte.

Klinikksjef Inger Meland Buene ønsker velkommen og gir en kort orientering om klinikk psykisk helse og rusbehandling.

Om foredraget «Kvitt angst og tvang på fire dager?»:

I Norge har det blitt utviklet en intensiv behandlingsform for tvangs- og angstlidelser som har vist seg å ha svært god effekt. Behandlingen har i de siste årene fått internasjonal oppmerksomhet og har blitt tatt i bruk i flere land.

Behandlingen foregår både individuelt og i gruppe. Pasienter som har deltatt beskriver ofte metoden som «krevende» og «tøff», men resultatet som «magisk» og «livsendrende».

Hva går behandlingen ut på? Er det virkelig mulig å bli kvitt alvorlig angst på fire dager? Velkommen til en spennende kveld med et tema som berører mange av oss!

Når og hvor

Dato
08.10.2019 
Klokkeslett
18:30-
Sted
Håkon V gate 17 A
Det nye psykiatribygget
 
Arrangør
Klinikk psykisk helse og rusbehandling
 
Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om arrangementet kan du kontakte fagkonsulent Bettina Dudas: bettina.dudas@siv.no eller tlf. 970 38 184.
 
Illustrasjon

 

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.