HELSENORGE

Ny ambulansestasjon i Tønsberg

Møte, 09.02.2018

Fredag 9. februar klokken 12.00 inviterer Sykehuset i Vestfold til et informasjonsmøte for aktuelle tilbydere av nytt ambulansebygg i Tønsberg.

Interesserte bes møte opp ved resepsjonen ved hovedinngangen i Tønsberg.

Ambulansestasjonen har for liten plass ved sykehuset i Tønsberg. Det er behov for å flytte stasjonen, gjerne til leide lokaler et annet sted i byen. SiV er på utkikk etter plassering og inviterer interessenter til et informasjonsmøte. Da vil også konkurransegrunnlaget bli konkretisert bedre for eiendomsutviklere.

Rask responstid

Den nye stasjonen skal bli på omtrent 1000 kvadratmeter.

– Det er to grunner til at vi ønsker å flytte på oss. For det første har vi vokst ut av våre lokaler og for det andre ønsker vi oss nærmere der folk bor. Rask responstid til pasientene er naturlig nok en viktig grunnpilar i vår virksomhet, sier seksjonsleder for ambulansetjenesten Jørn Flaatten.

Hovedkriteriet for lokasjon er at det er sentralt i Tønsberg. God adkomst til stasjonen med direkte tilknytting til hovedvei er viktig. Dette reduserer responstiden og uønskede hendelser i forbindelse med utrykning.

– Vi har foretatt responstidsberegninger av ulike steder i og rundt Tønsberg. Det er området mellom Kilen, Korten og Kjelle som peker seg ut som mest aktuelt, påpeker seksjonsleder Flaatten.

Når og hvor

Dato
09.02.2018 
Klokkeslett
15:00-16:00
Sted
Tønsberg
Møt opp ved resepsjonen ved hovedinngangen ved Sykehuset i Vestfold, Tønsberg.
 
Fant du det du lette etter?