Skandinavisk CT-kurs i Vestfold for radiologer og radiografer

Fagseminar, 24.01.2018-26.01.2018, Radiologisk avdeling

Radiologisk avdeling ved Sykehuset i Vestfold har igjen gleden av å arrangere CT-kurs i Vestfold. Kurset blir holdt over 2,5 kursdager med et spennende og interessant program. Påmelding åpner 1. august 2017.

English version here


 

Kurset kommer til å holde et høyt faglig nivå med kjente, aktuelle og internasjonale foredragsholdere.

Planlegging av nytt kurs i 2018 er nå i gang og program vil bli lagt ut i mai/juni 2017. Vi har allerede booket mange dyktige foredragsholdere.

På kurset vil det fokuseres på det siste innen CT; nye metoder, teknikker og undersøkelsesområder.

 

Når og hvor

Dato
24.01.2018-26.01.2018 
Klokkeslett
08:30-15:00 
Sted
Quality Hotel Grand Farris
 
Arrangør
Radiologisk avdeling
 

Målgruppe

Målgruppen for kurset er radiologer og radiografer

Foredragsholdere

Mange kjente og dyktige foredragsholdere er booket.

Godkjenninger

Kurset er godkjent av Den norske legeforening med 19 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning.

Påmelding deltagere

Påmelding åpner 1. august 2017.

Kurset har plass til 110 deltakere og vi har 78 hotellrom.

Overnatting på Farris Bad kan bestilles via e-post til kari.anne.myrholmen@choice.no. Pris: 1390 kroner per døgn i enkeltrom og 1890 kroner per døgn for dobbeltrom. Du kan også melde deg på konferansen og velge alternativet uten overnatting. 

Priser

  • Dagpakke onsdag – fredag 11 100 NOK
  • To netter i enkeltrom 13 650 NOK
  • Tre netter i enkeltrom 14 650 NOK

I kursavgiften inngår kursmateriell, helpensjon fra onsdag til og med lunsj på fredag og festmiddag på torsdag inkl. drikke til maten.

Dagpakken inkluderer som ovenstående, unntatt hotell og frokost.

God atmosfære

Vi vektlegger også en sosial atmosfære under hele kurset med god mat og underholdning. Vi har reservert hele hotellet så det er lett å komme i kontakt med andre kursdeltakere og foredragsholdere.

Om hotellet

Quality Hotel Grand Farris ligger rett ved togstasjonen i Larvik, så det er enkelt å finne frem. Kommer du med bil er det plass i bakgården til hotellet.

Da vi valgte hotell var det viktig for oss å ha et hotell som vi mener skaper den perfekte atmosfæren rundt kurset, både med god konferansesal og en lun og god stemning. Det mener vi at Quality Hotel Grand Farris innfrir. Her er det innbydende lounge område, en flott spisesal og særdeles imøtekommende og behjelpelig personal! En perfekt setting for å skape nye kontakter!

Se mer informasjon om Quality Hotel Grand Farris på hotellets egen nettside.

Reise/transport

  • Fly: Torp lufthavn ligger rett utenfor Larvik, så vi hvis det er mulig anbefaler så vi å velge et fly som lander her. Om dette ikke lar seg gjøre så er alternativet Oslo Lufthavn, Gardermoen og ta regiontog direkte til Larvik.
  • Tog: Fra Torp lufthavn går det shuttlebuss til togstasjonen og herfra tar det 21 minutter til Larvik sentrum. Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til togstasjonen.
    Fra Oslo Lufthavn Gardermoen går det regiontog direkte til Larvik. Dette tar 2 timer 23 minutter og det er avgang èn gang i timen. www.nsb.no
  • Buss: Telemarkekspressen går direkte fra Torp Lufthavn til Larvik. Reisetid 26 minutter. www.telemarkekspressen.no

Spørsmål

Spørsmål kan rettes til ct-kurs.vestfold@siv.no