Skjærgårdsmatkonferansen 2019

Konferanse, 30.08.2019

Skjærgårdsmatkonferansen 2019 er en konferanse for matglede og gode diskusjoner. Konferansen holdes 30. august i Tønsberg og er gratis.

Konferansen skal omhandle matglede, men kunnskap og retningslinjer for sunt kosthold legges også til grunn. I tillegg til fullspekket program med gode foredragsholdere, vil dette også være en arena for diskusjoner og nettverksbygging.

Konferansen er også for forbrukerne. Det vil bli debatter, foredrag og diskusjoner rundt det brennhete og viktige temaet; mat, bærekraft og helse. Om hvordan vi kan påvirke forbrukeren til å velge sunnere alternativ og hva matvarekjedene kan bidra med for å få dette til. Hva koster det samfunnet med behandling av livsstilssykdommer? Samt hvordan skape fremtidens forbruker gjennom kunnskap og forebygging. Hvordan redusere matsvinn og dra nytte av hverandre på tvers av bransjene? Temaet er stort og derfor engasjerer vi fagmiljø, næring, bønder, beslutningstakere, produsenter og forbrukere til å diskutere maten vi spiser.

Gå til elektronisk påmelding

Konferansen er gratis. Påmeldingsfrist 23. august.

Fredag 30. og lørdag 31. august vil det også være matfest på Lindahl plan (utenfor hotellet) med flere lokale produsenter.

Se foreløpig program

Når og hvor

Dato
30.08.2019 
Klokkeslett
08:30-15:30
Sted
Quality Hotel Tønsberg
 
Medarrangør

Konferansier og fagansvarlig: Seksjonsoverlege Samira Lekhal.
Prosjektleder konferanse: Prosjekt- og forskningskoordinator Linda Mathisen.
Lunsj blir servert av BareBarista.
HealthTalk vil dekke store deler av dagen.

Mer informasjon
linda.mathisen@siv.no  

Om prosjektet Skjærgårdsmat

Skjærgårdsmat er etablert for å bli en betydelig arena og bidragsyter til å fremme bærekraftig landbruk, matproduksjon og god folkehelse nasjonalt. Vi ønsker å etablere Vestfold som et foregangsfylke på hvordan lokale ressurser og tiltak kan bidra til å løse nasjonale utfordringer. Sammen vil vi kunne bidra til endring i matvaner og økt matglede hos barn og unge og dermed skape fremtidens forbruker. Prosjektet er et samarbeid mellom Tønsberg kommune, Sykehuset i Vestfold og GreeNudge Health.

Prosjektet er delt i 3:

  • Delprosjekt 1: Nasjonal konferanse – Skjærgårdsmatkonferansen
  • Delprosjekt 2: Matfest
  • Delprosjekt 3: Sunnere mat til barn og unge gjennom løpende initiativ

 

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.