DPS Vestfold

DPS Vestfold yter spesialisthelsetjenester til syv kommuner (Færder, Tønsberg, Re, Horten, Holmestrand, Larvik og Sandefjord) med til sammen omtrent 181.000 innbyggere.

Avdelingen tilbyr spesialisert utredning og behandling innenfor allmennpsykiatriske diagnosegrupper og psykose. Avdelingen har fire døgnposter og seks poliklinikker hvorav en er ambulant akutteam (AAT).

Les mer om DPS Vestfold

DPS Vestfold

Avdelingen er lokalisert i Larvik, Sandefjord og Nøtterøy. DPS Vestfold samarbeider nært med de fylkesdekkende avdelingene og kommunenes helse og omsorgstjenester. 

Utrednings- og behandlingstilbudet gis etter henvisning fra leger, psykologer eller interne samarbeidspartnere.

Vi har fokus på å sikre utredning, diagnostisering og behandling i tråd med faglige retningslinjer. Vi ønsker også å legge til rette for at du som pasient er aktivt medvirkende i din behandling, gjerne i samarbeid med dine pårørende, og best mulig utnytter dine ressurser og muligheter for mestring.

Avdelingssjef: Lene Nyegaard Andersen

Kontakt

Oppmøtested

Se underliggende enheter.

Telefonnummer:

Nøtterøy: 33 34 51 00.
Larvik og Sandefjord: 33 11 86 00.

mandag - fredag 08.00-15.30

Arrangementer

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.