Poliklinikk spiseforstyrrelser

Behandlingstilbudet ved poliklinikk spiseforstyrrelser er rettet mot alvorlig syke pasienter med anorexia, bulimia nervosa og spesifisert spiseforstyrrelse som ikke kan gis et tilstrekkelig behandlingstilbud på et lavere omsorgsnivå. Tilbudet kan gis til pasienter fra 16 år og oppover.

Poliklinikk spiseforstyrrelser gir ulike polikliniske behandlingstilbud til pasienter med alvorlige spiseforstyrrelser. Pasienter med behov for døgninnleggelse innlegges på døgnenhet akutt allmennpsykiatri. Behandlingen er frivillig og avtalebasert. Vi legger stor vekt på motivasjonsarbeid og at mat er medisin.

Les mer om Poliklinikk spiseforstyrrelser

Poliklinikk spiseforstyrrelser

Behandlingstilbud:

  • Motivasjonssamtaler
  • Individualterapi
  • Familiearbeid/-terapi
  • Polikliniske grupper
  • Pårørendegrupper
  • Multifamilieterapi
  • Forvern til utvidet poliklinisk tilbud
  • Utvidet poliklinisk tilbud (poliklinisk intensivt dagtilbud fem dager i uken)

Pasienter med behov for døgninnleggelser innlegges på døgnenhet akutt allmennpsykiatri. Videre oppfølging skjer i et tett samarbeid med oss på enhet for spiseforstyrrelser. De fleste av disse innlagte pasientene på døgnenhet akutt allmennpsykiatri vil delta i vårt dagtilbud.

Generelt om enheten

Vi som jobber ved poliklinikk spiseforstyrrelser er en tverrfaglig sammensatt gruppe: klinisk sosionom, psykiater, fysioterapeut, psykologspesialister, klinisk ernæringsfysiolog, spesialsykepleiere, billedterapeut, kokk og helsesekretær.

Seksjonsleder: Rita V. Løken

Kontakt

Telefon
33381446
mandag - torsdag 08.00-15.30
fredag 08.00-14.00
Besøksadresser og praktisk informasjon

Spiseforstyrrelse hos voksnehttps://www.siv.no/behandlinger/spiseforstyrrelse-hos-voksneSpiseforstyrrelse hos voksneSSpiseforstyrrelse hos voksne, dagbehandlingSpiseforstyrrelse hos voksne, dagbehandlingSpiseforstyrrelse hos voksne, dagbehandlingSpiseforstyrrelse hos voksne, dagbehandlingEMPTY

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.