Senter for sykelig overvekt barn-ung

Senter for sykelig overvekt - seksjon for barn og unge er et regionalt tilbud til de lokale helseforetakene om utredning, behandling og rehabilitering av barn og unge med sykelig overvekt. SSO-SBU tar imot pasienter fra hele Helse Sør-Øst. Vårt team er tverrfaglig og består av sykepleier, helsesøster, klinisk ernæringsfysiolog og  lege.

Les mer om Senter for sykelig overvekt barn-ung

Senter for sykelig overvekt barn-ung

Senter for sykelig overvekt - barn og ungdom driver også kompetanseformidling til primær- og sekundærhelsetjenesten, og forskning og fagutvikling.

Fra kunnskap til handling – Overvekt og fedme hos barn og unge

Dette er et tverrfaglig og nasjonalt prosjekt der hovedmålsettingen er økt kompetanse på forebygging og behandling av livsstilssykdom og overvekt hos barn og unge.

Les mer om prosjektet her

Forskningsprosjekter

Ved Senter for sykelig overvekt ved Sykehuset i Vestfold foregår mye spennende forskning på blant annet fedmeoperasjoner og andre behandlingsmetoder hos voksne og barn, familieintervensjoner og genetikk.

Les mer om de ulike forskningsprosjektene her

Senterleder: Jøran Hjelmesæth.

Kontakt

Telefon
33342320
mandag - fredag 09.00-14.00
Tønsberg
Besøksadresse
Halfdan Wilhelmsens allé 17(Google maps)
Telefon
33342000
Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.