Utsetting og endring av timer

Alle pasienter skal møte som avtalt på sykehuset, med mindre det er gitt beskjed om noe annet. Er du i karantene på grunn av utenlandsreise, nærkontakt med en smittet person eller symptomer på korona, må du kontakte sykehuset for å avtale hvordan du skal forholde deg.

eller har sms-varslingen klar når de møter vekter ved inngangen.

Har du vært i nærkontakt med smittet person, har luftveissymptomer eller vært på reise?

Pasienter som har avtale på sykehuset og har vært i nærkontakt med en bekreftet smittet person, har symptomer på korona eller har vært på reise i utlandet siste ti dager, skal ringe sykehuset for å avklare om de skal møte. Telefonnummer er oppgitt på innkallingsbrevet. Ring eventuelt sentralbordet på 33 34 20 00.

Pasienter som har vært på reise i utlandet siste ti dager, må bruke munnbind. Dette deles ut ved inngangen til sykehuset.

Utsetting av planlagte operasjoner og poliklinikk

Pasienter som eventuelt får sine planlagte poliklinikktimer og operasjoner utsatt, vil bli kontaktet. Møt som avtalt hvis du ikke hører fra oss.

Beslutningen for hvilke timer og operasjoner som utsettes gjøres basert på en medisinsk faglig vurdering og vurdering av risiko for smitte.

Midlertidig suspendering av gebyr for pasienter som ikke møter til avtalt poliklinisk time

Pasienter som ikke møter til avtalt poliklinisk time på sykehuset kan normalt ilegges et gebyr. Gebyrbestemmelsen er midlertidig suspendert i perioden 07.12.20 - 31.01.21. Det betyr at vi ikke kommer til å kreve gebyr av de som ikke har møtt til time i denne perioden.

Det er fortsatt viktig at du så tidlig som mulig gir beskjed hvis du ikke kan møte til timen.

Informasjon om hvor og når du skal møte finner du i innkallingsbrevet.

Se også:


Fant du det du lette etter?