7-fjellstur med støtte til Pusterommet

Tønsberg Triathlonklubb arrangerer 7-fjellstur i Tønsberg lørdag 26. oktober. Arrangementet er gratis, men klubben gir pengestøtte til Pusterommet ved Sykehuset i Vestfold og oppfordrer deltakerne til å gjøre det samme.

Bilde av Jorid Aasbø Lakerveld, Paul Hallan Svendsen, Merethe Adal og Ranveig Moland Venjum
Fra venstre: Jorid Aasbø Lakerveld, Paul Hallan Svendsen, Merethe Adal og Ranveig Moland Venjum.

​– I fjor støttet vi stiftelsen Aktiv mot kreft, men i år ønsker vi å støtte noe lokalt og valget falt derfor på Pusterommet, sier Jorid Aasbø Lakerveld og Paul Hallan Svendsen i Tønsberg Triathlonklubb.

Vil bruke pengene på ny sykkel

Pusterommet er et trenings- og aktivitetstilbud for de som har eller har hatt en kreftdiagnose. Tilbudet ble etablert med støtte fra Aktiv mot kreft, men driftes nå av Sykehuset i Vestfold.

– Vi ønsker å gi inspirasjon til å komme i gang med fysisk aktivitet, sier Merethe Adal og Ranveig Moland Venjum ved Pusterommet.

Tilbudet gir pasientene et skreddersydd opplegg bestående av fysisk trening, kognitiv mestring og en sosial møteplass.

Adal og Moland Venjum er veldig glade for at triatlonklubben velger å støtte Pusterommet.

– Vi ønsker oss en ny sittesykkel og tenker at pengene som samles inn kan gå til det, sier de.

Om 7-fjellsturen

7-fjellsturen har blitt arrangert flere år på råd. I år avholdes den lørdag 26. oktober 2019. Turen starter ved Kiwi på Barkåker.

Løypa er omtrent 14 kilometer lang og det er totalt ca. 400 høydemeter. Mosjonsklassen starter i tidsrommet 10.30-11.00 og løpet med tidtaking starter kl. 12.00.

Påmelding