Er du helsepersonell/student og ønsker å bidra i kampen mot covid-19?

Vi har stort behov for deg og din kompetanse for å møte det pågående utbruddet av covid-19. Har du en helsefaglig utdanning, er student innenfor helserelaterte fag eller har arbeidserfaring fra helsevesenet? Da ønsker vi gjerne at du registrere deg her!

Bilde av flere ansatte

Sykehuset ønsker å skaffe en oversikt over tilgjengelig helsepersonell som kan kontaktes dersom vi kommer i en situasjon der det mangler helsepersonell. Vi søker deg som er pasientorientert, har gode samarbeidsevner og en positiv innstilling til å bidra i en krevende situasjon. Du må være fleksibel og tilpasningsdyktig og ha gode kommunikasjonsevner og norskkunnskaper.

Vi ønsker primært å komme i kontakt med deg som kan tiltre på kort varsel, er permittert, pensjonist, student eller er jobbsøker. I første omgang er vi interessert i deg som er lege, sykepleier, helsefagarbeider, medisinstudent, sykepleierstudent eller har annen helsefaglig kompetanse og erfaring.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver vil tilpasses ut i fra kompetanse og erfaring, samt løpende behov ved Sykehuset i Vestfold. Vi ønsker en kortfattet tekst hvor du skriver relevant erfaring og periode du er disponibel. Kun relevant erfaring og kompetanse skal oppgis i CV. Alle som registrerer seg er ansvarlig for å være oppdatert til en hver tid og overholde alle FHI og sykehusets forskrifter knyttet til covid-19 pandemi.

Takk for at du registrer deg! Sykehuset vil ta kontakt fortløpende etter hvert som behov oppstår. Tiltredelse vil være etter avtale og ansettelser vil skje fortløpende.