Tiårsjubileum for Kysthospitalets fagseminar

For tiende år på rad inviterer klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering, Kysthospitalet, til fagseminar med ulike temaer innen helse, 5.-7. mai 2020. Man kan melde seg på en eller flere dager. – De fagansvarlige har utviklet et spennende og innholdsrikt program. Vi håper og tror at det er svært relevant for de aller fleste, sier Jarle Berge, leder for fagseminaret.

Bilde fra foredrag på fagseminaret fra et tidligere år

​Gjennom fagseminaret har klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering ved SiV nå i ti år bidratt til kompetansespredning og nettverksbygging innenfor felter som sykelig overvekt, kreft, ortopedi, muskel- og skjelettlidelser og nevrologi.

Det har vært 2789 deltagere totalt gjennom de ti årene og deltagelsen har vært fra hele Norge, Danmark og Sverige.

Portrettfoto av Jarle Berge

Jarle Berge, leder av fagseminaret

– Vi ønsker å være et inkluderende seminar som involverer ulike faggrupper og miljøer. Dette er også en flott mulighet for å bygge nettverk og dele kunnskap på tvers av både interne og eksterne faggrupper og miljøer, noe vi allerede har sett gode resultater av, sier Berge.

Helse og arbeid, kommunikasjon og hjernehelse

Årets program har temaene:

  • Helse og arbeid – fra behandling til handling (tirsdag 5. mai)
  • Kommunikasjon i helsevesenet – hvor vanskelig kan det være? (onsdag 6. mai)
  • Hjernehelse og nevroplastisitet – trenger vi flere strenger å spille på? (torsdag 7. mai)

Fullt program, påmelding og praktisk informasjon finner du her

– Fagseminaret kan arrangeres takket være entusiastiske og faglig dedikerte medarbeidere som har jobbet frem et spennende program. Årets program er aktuelt og rikholdig, med mange dyktige foredragsholdere. I tillegg er seminaret blitt en viktig møteplass for deltakere med interesse for fagområdene, sier Gro E Aasland, klinikksjef ved klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på telefon 975 27 842 eller e-post kystaseminaret@siv.no.