En radiograf tar MR av hodet til en pasient

Radiologisk avdeling

Radiologisk avdeling utfører bildebaserte undersøkelser og behandlinger. Avdelingen har drift i Tønsberg og Larvik. I Tønsberg foregår planlagte radiologiske undersøkelser i bygg H, 2. etasje. Akutte radiologiske undersøkelser gjøres i akuttsenteret. 

Henvisning

Undersøkelser utføres på henvisning fra fastlege, legespesialist, manuellterapeut eller kiropraktor. Legen sender som regel henvisningen direkte til radiologisk avdeling. Du vil motta et innkallingsbrev med timeavtale.

Innkallingsbrev

Les innkallingsbrevet nøye. Der står det hvor og når du skal møte til undersøkelse. Det står også skrevet dersom du skal gjøre egne forberedelser før du møter.

Ta kontakt med timebestillingen om du ønsker å endre oppsatt time.

Hvor skal du møte

Enkelte av våre undersøkelser utføres kun i Tønsberg. Ta kontakt dersom du lurer på om du kan få endret oppmøtested.

Vi samarbeider med Aleris Røntgen Porsgrunn (tidl. Curato) og Unilabs Røntgen Tønsberg (på Farmandstredet) for utførelse av enkelte undersøkelser. Det kan derfor hende du får time ved Aleris eller Unilabs selv om legen din har sendt henvisning til sykehuset. Oppmøte fremkommer av innkallingsbrevet.

Bekledning

Vær oppmerksom på at det ofte er nødvendig å kle av området som skal undersøkes. Det er derfor fint om du møter i tøy som er lett å ta av og på. Vi setter pris på om du på forhånd tar av smykker, klokker og piercinger før du møter til undersøkelse.

Ved oppmøte

Alle som møter til timeavtale må henvende seg i radiologisk ekspedisjon for registrering av oppmøte. Vi bestreber oss på at du kommer inn til avtalt tid. Noen ganger kan det oppstå uforutsett ventetid. Ta kontakt med ekspedisjonen dersom du venter for lenge.

Svarrutiner

Alle radiologiske svar blir sendt til den legen som henviste deg til undersøkelse. Dersom du har spørsmål om resultat, må du ta kontakt med legen. Du kan selv be om at en kopi av svaret sendes til annen lege dersom du ønsker det.

Avdelingssjef: Gunhild Mari-Anne Opsahl

Kontakt

Timebestilling. Tønsberg:

  • Mandag 08:00 - 15:00
  • Tirsdag 08:00 - 15:00
  • Onsdag 09:00 - 15:00
  • Torsdag 08:00 - 15:00
  • Fredag 08:00 - 15:00
  • Lørdag STENGT
  • Søndag STENGT
Åpningstid i Larvik: 08.30-11.00 og 12.00-14.00 mandag-fredag

Slik finner du fram

Oppmøtested

Radiologisk avdeling tilbyr undersøkelser i Tønsberg og Larvik. Oppmøtested fremkommer av innkallingsbrevet.


 

Grevevn. 16, Larvik

Grevevn. 16

Larvik

En by med mange bygninger

Tønsberg

Halfdan Wilhelmsens allé 17

3116 Tønsberg