To barn som snakker med en lege

Media

Sykehuset i Vestfold har et aktivt og åpent forhold til media. Så langt som mulig legger vi forholdene til rette for medier, og bidrar med fakta, nøkkeltall, kommentarer eller ekspertise hvis det er ønskelig.

​Mediehenvendelser

Henvendelser til sykehuset kan rettes til sykehusets mediekontakter. Mediehenvendelser som ikke gjelder akutte hendelser bør fortrinnsvis skje i kontortiden (kl. 08.00-16.00).

Alle henvendelser fra mediene skal rettes til sykehusets mediekontakter på telefon 952 01 111 (NB! Ikke send SMS, da telefonen er viderekoblet) eller på e-post til informasjon@siv.no.

Mediekontakt utenom kontortiden

Etter kontortiden er mediekontakten ikke tilstede på kontoret. Ved akutte hendelser (ulykker) utenom kontortiden, i helger, helligdager og høytidsdager, kan mediekontakten nås på telefonnummer 952 01 111 eller e-post informasjon@siv.no.

Pressemelding ved ulykke

Sykehuset i Vestfold legger ut anonymiserte tilstandsrapporter om pasienter som er skadet i ulykker. Meldingene gjelder pasienter som kommer til SiV.

Pressemelding ved ulykke

Postjournal

Postjournal

Internmagasinet KurSiV

KurSiV er et internmagasin for de ansatte ved Sykehuset i Vestfold. Det lages av kommunikasjonsavdelingen ved sykehuset.

KurSiV

Styret

Styret for Sykehuset i Vestfold HF består av fem medlemmer oppnevnt av Helse Sør-Øst RHF, og tre medlemmer valgt av og blant ansatte.

Innkalling, saksliste og saksdokumenter legges ut på internett. Styremøtene er åpne for allmennheten.

Styreadministrasjonen

SiV på sosiale medier

Facebook
Twitter
Vimeo

Fant du det du lette etter?
Vi trenger din hjelp for å forbedre sidene våre. Tilbakemeldingen din vil bli lest og håndtert, men vi kan dessverre ikke besvare den. Husk å ikke sende personlig informasjon, for eksempel e-post, telefonnummer eller personnummer.