Blodbank

Blodbanken har stort behov for blodgivere. De fleste friske mennesker mellom 18 og 60 år kan være blodgivere. Har du lyst til å bli blodgiver så er du hjertelig velkommen! Som blodgiver gjør du en viktig samfunnsinnsats.

Les mer om Blodbank

Blodbank

Sykehuset i Vestfold har blodbankdrift både i Tønsberg, Larvik og Sandefjord. Blodbanken er en del av sentrallaboratoriets virksomhet.

Blodbankenes hovedoppgave er å forsyne Sykehuset i Vestfold med nødvendige blodprodukter.

Blodbanken i Tønsberg utfører ulike blodtypeundersøkelser i forbindelse med blodtransfusjoner. I tillegg gjøres nødvendige undersøkelser på gravide i Vestfold. Dersom slike undersøkelser utføres hos oss vil resultater fra disse kunne gi nyttig informasjon i forbindelse med fødselen.

App

Blodbanken har en app hvor det publiseres relevant informasjon både for deg som allerede er blodgiver, og for deg som er interessert i å bli blodgiver. Appen heter Blodbanken og kan lastes ned fra GooglePlay og AppStore. Det er også mulig å gå inn på nettsiden www.blodbanken-vestfold.no

Akkreditering

Alle våre tre driftsteder er akkreditert. Akkreditering er en offisiell anerkjennelse av at blodbanken arbeider i henhold til et dokumentert kvalitetssystem og tilfredsstiller kravene i spesifisert internasjonale standarder. Blodbanken ved Sykehuset i Vestfold ble som den første blodbank i landet akkreditert etter standarden NS-EN ISO 15189.

Seksjonsleder: Lilja Synnøve Høiback

Kontaktinformasjon

Telefon
Tønsberg: 33 34 30 75 . Sandefjord: 33 34 29 47 . Larvik: 33 16 45 96 .

Blodgivinghttps://www.siv.no/behandlinger/blodgivingBlodgivingBBlodgivingBlodgivingBlodgivingBlodgiving
Blodtapping (årelating - venesectio)https://www.siv.no/behandlinger/blodtapping-arelating-venesectioBlodtapping (årelating - venesectio)BBlodtapping venesectio)Blodtapping venesectio)Blodtapping venesectio)Blodtapping venesectio)

Blodbank Larvikhttps://www.siv.no/avdelinger/klinikk-medisinsk-diagnostikk/sentrallaboratoriet/blodbank/blodbank-larvikBlodbank Larvik
Blodbank Sandefjordhttps://www.siv.no/avdelinger/klinikk-medisinsk-diagnostikk/sentrallaboratoriet/blodbank/blodbank-sandefjordBlodbank Sandefjord
Blodbank Tønsberghttps://www.siv.no/avdelinger/klinikk-medisinsk-diagnostikk/sentrallaboratoriet/blodbank/blodbank-tonsbergBlodbank TønsbergBlodbanken har stort behov for blodgivere. De fleste friske mennesker mellom 18 og 60 år kan være blodgivere. Har du lyst til å bli blodgiver så er du hjertelig velkommen! Som blodgiver gjør du en viktig samfunnsinnsats.

Fant du det du lette etter?