Digital parkeringsløsning for ansatte

Alle ansatte ved Sykehuset i Vestfold må lage en profil og kjøpe ansattparkering digitalt i appen Aimo Park. Når du skal kjøpe et produkt (helg, døgn, måned eller uke) bruk «andre produkter» nederst i appen. Trykk aldri på den røde P-knappen som ansatt. Du finner oppdaterte brukerveiledninger nederst på denne siden.

Ansattnummer

For å kjøpe parkering digitalt må du legge inn ansattnummer, dette finner du i Personalportalen eller på lønnsslippen.

Aktiver en «helgavtale» først

Alle ansatte som kjører oppfordres til å aktivere en «helgavtale» først. Dette koster ingenting, og varer så lenge du er ansatt ved SiV, men det er viktig å aktivere dette. Ansatte trenger kun å registrere dette en gang.
 
Når du har aktivert «helgeavtalen» din, og du kommer og skal parkere i perioden fredag kl. 13.00 til mandag kl. 09.00 (helg) trenger du ikke å gjøre noen ting i appen. Når du skal kjøpe «Døgnavtale» må du taste inn ditt ansattnummer hver gang du kjøper dette. Anbefales at du har ansattnummeret ditt tilgjengelig i bilen til enhver tid.

Tilgjengelige parkeringsavtaler for ansatte:

Månedsprodukt (kr. 600,-)

Dette er gyldig i en måned om gangen og fornyer seg automatisk hver måned, med mindre den ansatte velger å manuelt stoppe parkeringsavtalen eller systemet ikke lenger får treff på gyldig ansattnummer ved fornyelse. Parkeringsavtalen er kun gyldig på plasser for ansatte. 

Ukesprodukt (kr. 150,-)

Dette er gyldig i 7 dager fra kjøpstidspunkt og stopper automatisk ved utløp. Parkeringsavtalen er kun gyldig på plasser for ansatte.

Døgnprodukt (Kr. 30,-)

Dette er gyldig i 24 timer fra kjøpstidspunkt og stopper automatisk ved utløp. Parkeringsavtalen er kun gyldig på plasser for ansatte.

Helgeprodukt (kr. 0,-)

Dette produktet er for de som kun jobber helger. Produktet er gyldig i en måned om gangen og fornyer seg automatisk hver måned, med mindre den ansatte velger å manuelt stoppe parkeringsavtalen eller systemet ikke lenger får treff på gyldig ansattnummer ved fornyelse.

Parkeringsavtalen er kun gyldig på plasser for ansatte og kun i tidsrommet fredag 13.00 - mandag 09.00.

 

Parkeringskortet vil bli utfaset om kort tid. Ansatte vil ikke behøve parkeringskort lengere.

Larvik

det er egne takster for SiV-Larvik. Dette kommer opp i app-løsningen.

Viktig informasjon om parkering

  • Parkeringsavtalene kjøpes pr. sykehus (Tønsberg eller Larvik) og er kun gyldig på det sykehuset. Har man f.eks. månedsprodukt i Tønsberg og skal til Larvik må man kjøpe et døgnprodukt der. 
  • Det er mange flere ansatte enn tilgjengelige parkeringsplasser, så selv om man kjøper en parkeringsavtale er man ikke garantert parkeringsplass. 
  • Alle ansatte får mulighet til å registrere 3 biler som alle er aktive, slik at man slipper å velge mellom hvilken bil man kjører til enhver tid. Man har likevel ikke lov å parkere med mer enn en bil samtidig. Dersom f.eks. mann og kone begge jobber ved sykehuset og begge har parkeringsabonnement, må man velge hvem som skal registrere hvilken bil på sin avtale. Dersom begge registrerer begge kjøretøy og er parkert samtidig vil systemet ta dette som misbruk og man vil risikerer å bli ilagt kontrollsanksjon. 
  • Aimo park anbefaler på det sterkeste at app-brukere velger å tillate pushvarsler, da dette er metoden man får beskjeder fra appen dersom man f.eks. ikke får trukket penger fra bankkort ved fornyelse e.l.
  • Helligdager (røde dager) blir regnet som helgeprodukt og følgende gjelder: Gratis fra kl 13.00 dagen før rød dag og tom 09.00 første virkedag.

Brukerveiledning

Ved dag / døgn parkering må ansattnummeret tastes inn hver dag. Det må legges inn ved hvert kjøp.

Brukerveiledning - app-web 


Helgeparkering er gratis, her trenger en ikke legge inn kredittkort. Men har du kjøpt det en dag, så er det aktivert på hele ansattforholdet ditt. 

Spørsmål?

Har du spørsmål så kan du sende de til: kunde@aimopark.no

Fant du det du lette etter?