Nyheter

Siste nytt fra Sykehuset i Vestfold.

 • En bygning med balkonger og balkonger
  21. november 2023
  Rekruttering av ny adm. direktør – offentlig søkerliste

  Fristen for å søke stillingen som administrerende direktør ved Sykehuset i Vestfold gikk ut i forrige uke. – Det har vært stor interesse for stillingen, og vi er fornøyd med søkerlisten, sier styreleder Per Christian Voss.

 • To sykepleiere i smitterverndrakt og munnbind
  16. november 2023
  SiV ber pasienter og besøkende med forkjølelsessymptomer bruke munnbind

  – Vi ser en økning i antall positive koronaprøver. I tillegg vet vi at influensa og andre luftveissykdommer er på vei. Vi ønsker å minske risikoen for spredning på sykehuset, forteller smittevernoverlege Maria Vandbakk-Rüther ved SiV.

 • En person som står i et rom
  15. november 2023
  Kuttet ut bruk av anestesigass med stort klimaavtrykk

  – Desfluran er en anestesigass vi har brukt for å gi narkose i forbindelse med kirurgi. Nå har vi fjernet den helt fra våre operasjonssaler, forteller seksjonsleder Trygve Braathen Tjugen ved anestesiologisk seksjon ved SiV.

 • Et par kvinner i hvite frakker
  13. november 2023
  Vil etablere et psykosomatisk team i akuttsenteret

  I et innovasjonsprosjekt ved SiV undersøker Kristine Sverdrup hvordan et psykosomatisk team kan hjelpe pasienter som kommer til akuttsenteret. – Forskning viser at en av tre pasienter som kommer hit har udiagnostiserte psykiske lidelser. Det påvirker den somatiske behandlingen, forteller hun.

 • En kvinne i hvit uniform som står i en gang
  7. november 2023
  Best i landet på neoadjuvant behandling

  – Foreløpig er det få pasienter og små tall, men statistikken viser at vårt tverrfaglige team er oppdatert på faget og raske til å tilpasse oss nye behandlingsanbefalinger, forteller overlege Mari Paulson ved senter for kreft og blodsykdommer ved SiV.

 • Fem kvinner står samlet_
  7. november 2023
  Arrangerer seminar om tegn på barnemishandling, omsorgssvikt og seksuelle overgrep

  Barnemishandling, omsorgssvikt og seksuelle overgrep er alvorlige samfunnsproblemer. – Vi må tørre å prate mer om barnemishandling, forteller Sophie Jahn fra Sverige.

Sist oppdatert 09.08.2016