Skandinavisk CT-kurs i Vestfold

Fagseminar, 27.04.2022-29.04.2022, Radiologisk avdeling

Kurset holder et høyt faglig nivå med kjente, aktuelle og internasjonale foredragsholdere. På kurset vil det fokuseres på det siste innen CT: nye metoder, teknikker og undersøkelsesområder.

Påmelding åpner rundt 1. desember 2021.

Velkommen!

English version here

Illustrasjon med ordsky

Når og hvor

Dato
27.04.2022-29.04.2022 
Klokkeslett
Sted
Farris Bad
 
Arrangør
Radiologisk avdeling
 

Målgruppe

Målgruppen for kurset er radiologer og radiografer.

Foredragsholdere

Informasjon kommer.

Kursavgift og påmelding

Påmelding åpner rundt 1. desember.

I kursavgiften inngår kursmateriell, helpensjon fra onsdag til og med lunsj på fredag og festmiddag på torsdag inkl. drikke til maten. Dagpakken inkluderer som ovenstående, unntatt hotell og frokost.

God atmosfære

Vi vektlegger også en sosial atmosfære under hele kurset med god mat og underholdning. Vi har reservert hele hotellet så det er lett å komme i kontakt med andre kursdeltakere og foredragsholdere.

Reise/transport

  • Fly: Torp lufthavn ligger rett utenfor Larvik, så vi hvis det er mulig anbefaler så vi å velge et fly som lander her. Om dette ikke lar seg gjøre så er alternativet Oslo Lufthavn, Gardermoen og så ta regiontog direkte til Larvik.
  • Tog: Fra Torp lufthavn går det shuttlebuss til togstasjonen og herfra tar det 21 minutter til Larvik sentrum. Farris Bad ligger 800 meter fra togstasjonen. Fra Oslo Lufthavn Gardermoen går det regiontog direkte til Larvik. Dette tar 2 timer 23 minutter og det er avgang èn gang i timen. Se: www.vy.no
  • Buss: Telemarkekspressen går direkte fra Torp Lufthavn til Larvik. Reisetid 26 minutter. www.telemarkekspressen.no

Spørsmål

Spørsmål kan rettes til carina.skantz@siv.no

Fant du det du lette etter?