Mange mennesker som ses utydelig

eBehandling

eBehandling tilbyr veiledet internettbehandling til deg som sliter med panikklidelse, sosial angst eller depresjon eller vurderer å redusere inntaket av alkohol.

Kontakt oss

DPS Vestfold ved Sykehuset i Vestfold tilbyr gjennom eBehandling – veiledet internettbehandling til deg som sliter med panikklidelse, sosial angst eller depresjon eller vurderer å redusere inntaket av alkohol​.

Behandlingsinformasjon:

Sosial angst

Hovedkjennetegnet ved sosial angst er en sterk redsel for situasjoner der man føler seg vurdert eller gransket av andre. Man er redd for å gjøre noe som kan føre til at man kjenner seg ydmyket, flau eller havner i en pinlig situasjon. Redselen kan gjelde i en eller noen få bestemte situasjoner.
Veiledet internettbehandling for sosial angst
Mann som sitter foran PC

Depresjon

Hovedsymptomene på depresjon er tristhet mesteparten av tiden, nedsatt interesse for ting du liker til vanlig, mindre initiativ og følelsen av å være veldig trøtt. Depresjon er veldig vanlig og rammer omtrent 17% av befolkningen i løpet av livet.
Veiledet internettbehandling for depresjon
Gutt som sitter i senga med mobilen

Panikklidelse

Panikklidelse er en tilstand der man gjentakende ganger får panikkanfall som er kjennetegnet av flere av de følgende symptomene; hjertebank, føle seg svimmel, skjelving, trykk i brystet, svette, følelse av uvirkelighet eller kvalme/urolig mage.
Veiledet internettbehandling for panikklidelse
Ung kvinne foran PC

eBehandling alkohol

Drikker du litt for mye? Hender det alkohol fører til problemer for deg, eller bekymrer du deg litt over eget forbruk? Sykehuset i Vestfold tilbyr interesserte tilgang til utprøving av et veiledet internettbehandling for deg som vurderer å redusere inntaket eller slutte å drikke alkohol. Programmet  gis som utprøvende behandling i et prosjekt ved poliklinikk rus og avhengighetsbehandling.

eBehandling alkohol
Kvinne med lue og jakke sett bakfra
Sist oppdatert 25.04.2024