Pasient med helsepersonell rundt seg

For fastlegen

Informasjon for fastleger i Vestfold

Henvisningsrutiner

For å se sjekkliste for henvisning for enkeltbehandling eller pasientforløp/pakkeforløp se informasjon under den enkelt behandling

Gå til informasjon om generelle henvisningsrutiner ved SiV

Melde avvik og digital samhandling

 Skjema for å melde avvik - Fyll ut skjema , skriv ut og send det med post.Se prosedyren for mellom SiV og kommunene i Vestfold Gå til mer informasjon om digital samhandling

Samhandling - laboratorietjenester -PKO - hospitering for fastleger

Se oversikt over praksiskonsulenter (PKO) ved Sykehuset i Vestfold Se oversikt over muligheter for hospitering for fastleger Laboratorietjenester

Fall i hjemmet, uavklart brudd (pasientforløp)

Eldre over 80 år er utsatt for fall. Å falle kan være et «hendig uhell», tegn på akutt sykdom eller et tegn på skrøpelighet og bevegelsesvansker. Disse tre årsakssammenhengene krever litt ulik utredningsfokus og tidsperspektiv. Når fallet har skjedd og det er uavklart om det er et brudd vil dette pasientforløpet være aktuelt. Pasienter som har stor sannsynlighet for brudd skal følge diagnostisk sløyfe. Pasienter med mulig akutt sykdom/funksjonssvikt trenger bred utredning avhengig av symptomer.

Informasjon om de ulike aktørene som deltar i prosjektet, deres rolle og oppgaver i det nye pasientforløpet finner du på kompetansebroen:

Informasjon om pasientforløpet på kompetansebroen

Praksisnytt

​Her finner du alle nyhetene fra Praksisnytt, fra og med 2015 og frem til i dag   

Praksisnytt

Kurs og konferanser

 • Onsdag 22.01.
  Skandinavisk CT-kurs i Vestfold for radiologer og radiografer

  Radiologisk avdeling ved Sykehuset i Vestfold har igjen gleden av å arrangere CT-kurs i Vestfold. Kurset blir holdt over 2,5 kursdager med et spennende og interessant program.

 • Onsdag 22.01.
  CT conference in Vestfold

  The Radiology Dept. at Vestfold Hospital once again has the pleasure of holding a CT course in Vestfold. The course will be held over 2.5 course days with an exciting and interesting program.

 • Torsdag 27.02.
  Noklus-kurs

  Det årlige Noklus-kurset (Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser)

 • Kols – kanskje også litt spennende?

  Sykehuset i Vestfold arrangerer fagdager hvor du kan få svar på dine spørsmål rundt kols, og treffe annet fagpersonell som arbeider med samme pasientgruppe.

Fant du det du lette etter?