Pasient med helsepersonell rundt seg

For fastlegen

Informasjon for fastleger i Vestfold

Koronainformasjon for primærhelsetjenesten


Henvisningsrutiner

For å se sjekkliste for henvisning for enkeltbehandling eller pasientforløp/pakkeforløp se informasjon under den enkelt behandling

Gå til informasjon om generelle henvisningsrutiner ved SiV

Melde avvik og digital samhandling

 Skjema for å melde avvik - Fyll ut skjema , skriv ut og send det med post. Se prosedyren for mellom SiV og kommunene i VestfoldGå til mer informasjon om digital samhandling

Samhandling - laboratorietjenester -PKO - hospitering for fastleger

Se oversikt over praksiskonsulenter (PKO) ved Sykehuset i Vestfold Se oversikt over muligheter for hospitering for fastleger Laboratorietjenester

Fall i hjemmet, uavklart brudd (pasientforløp)

Eldre over 80 år er utsatt for fall. Å falle kan være et «hendig uhell», tegn på akutt sykdom eller et tegn på skrøpelighet og bevegelsesvansker. Disse tre årsakssammenhengene krever litt ulik utredningsfokus og tidsperspektiv. Når fallet har skjedd og det er uavklart om det er et brudd vil dette pasientforløpet være aktuelt. Pasienter som har stor sannsynlighet for brudd skal følge diagnostisk sløyfe. Pasienter med mulig akutt sykdom/funksjonssvikt trenger bred utredning avhengig av symptomer.

Informasjon om de ulike aktørene som deltar i prosjektet, deres rolle og oppgaver i det nye pasientforløpet finner du på kompetansebroen:

Informasjon om pasientforløpet på kompetansebroen

Praksisnytt

​Her finner du alle nyhetene fra Praksisnytt, fra og med 2015 og frem til i dag   

Praksisnytt

Kurs og konferanser

 • Onsdag 01.04.
  AVLYST - Samhandlingsmøte våren 2020

  Møtet utsettes på ubestemt tid, for å unngå smitte av koronavirus. bruk, med gode erfaringer og mulighet for spørsmål og avklaringer.

 • Tirsdag 05.05.
  Fagseminar Kysthospitalet 2020

  Klinikk fysikalsk medisin og rehabilitering, Kysthospitalet, inviterer til tre-dagers seminar med ulike temaer i mai 2020. Du kan melde deg på en eller flere dager.

 • Onsdag 06.05.
  AVLYST: Senter for sykelig overvekt 15 år - jubileumsseminar

  Arrangementet utsettes på ubestemt tid, for å unngå smitte av koronavirus. Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst markerer 15 år i full drift med et halvdags jubileumsseminar i auditoriet på sykehuset onsdag 6. mai 2020.

Fant du det du lette etter?